Aici veți găsi informații importante despre școală.


scoala primara

Dragi părinți!

După cum probabil ați aflat deja de la mass-media, Ministerul Educației a decis redeschiderea școlii pentru toți elevii din școlile elementare. Regulile de distanță nu se aplică, motiv pentru care clasa poate veni din nou complet în același timp. Cu toate acestea, Ministerul Culturii prevede că orele ar trebui să stea împreună pe cât posibil și că doar 1-2 profesori ar trebui să predea. Din păcate, trebuie să facem fără instrucțiuni religioase. De asemenea, nu sunt permise lecții de sport și muzică.

Obligația de a purta o mască în spațiile școlii continuă, întrucât deschiderea școlii nu se aplică părăsitorilor școlii. În timpul pauzelor, clasele trebuie să se afle în zonele atribuite acestora și trebuie evitat contactul cu alte clase.

Pentru a îndeplini aceste cerințe, au trebuit din nou redactate noi calendare. Drept urmare, au fost schimbări în cadrele didactice pentru anumite clase. De asemenea, am crescut numărul de ore în limba germană și matematică pentru a putea compensa lecțiile ratate și pentru a oferi asistență cuprinzătoare. Vă rugăm să rețineți noile orare! Vă rugăm să nu trimiteți copilul la școală prea devreme, ci mai degrabă când începe lecția.

Vă rugăm, de asemenea, completați raportul de sănătate pe care îl dați copilului dumneavoastră la școală luni (29 iunie). Fără acest raport de sănătate, din păcate, trebuie să vă trimitem copilul înapoi acasă. Acest lucru se aplică și în cazul în care copilul dvs. apare la școală cu simptome de boală.

Vă rugăm să înțelegeți că clasele anulate nu pot fi reprezentate sau clasele nu pot fi împărțite și că noi putem fi copiii. trebuie să trimită acasă în termen scurt. Desigur, ne-am contacta în prealabil dacă doriți. Vă rugăm să completați formularul anexat.

Îngrijirile de urgență vor avea loc începând cu 29 iunie. nu mai mult în schimb! Lecțiile în clasă cu doamna Hauck și domnul Lorenz sunt, de asemenea, anulate.

În timpul pauzelor nu există vânzare de la brutar. Vă rugăm să oferiți copilului dvs. suficient pentru a mânca și a bea!

Din 29 iunie Asistența timpului de bază începe din nou. Vă rugăm să contactați imediat doamna Kretz sau noi (până pe 26.06 vin.) Dacă doriți să profitați de asistența pentru ora de bază. Ora de bază este oferită ca de obicei înaintea orei (7.30 - 8.30 a.m.) și după clasă (12.15 p.m. - 13.00).
Trebuie menționat că există copii în grupuri mixte.

Îngrijirea de toată ziua NU începe încă - deoarece din cauza lipsei de personal, nu putem oferi toate grupurile în măsura obișnuită și avem nevoie mai întâi de feedback-ul dvs. Prin urmare, rugăm părinții, ai căror copii sunt înregistrați pentru întreaga zi, să ne dea feedback pe foaia închisă (sau prin e-mail) cu privire la dacă și în ce măsură, în ce măsură, este necesară îngrijirea de toată ziua. Ne-ai scuti mult dacă copilul tău nu ar trebui să fie îngrijit sau în mai puține zile. Vă vom informa imediat ce se poate începe îngrijirea de zi întreagă.

Pentru planificarea suplimentară pentru îngrijirea de toată ziua, avem nevoie de feedback-ul dvs. până joi, 25 iunie!

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați. Simțiți-vă liber la e-mail (sekretariat@hebelschule-singen.de) sau prin telefon (07731 - 92 43 910).

Trăim în continuare în condițiile coronemiei, așa că vă rugăm să înțelegeți schimbările actuale. Fii sănătos!

Toate cele bune
principal


scoala secundara

Dragi studenti,
dragi părinți,

După cum s-a anunțat deja, orele de față în școală vor începe luni, 15 iunie. Dar: clasele au fost împărțite în două grupuri. Grupul 1 de la fiecare nivel de clasă începe luni, 15 iunie 2018, Grupul2 de la fiecare nivel de clasă începe abia pe 22 iunie 20!

Săptămâna la școală acasă
15 iunie - 19.06.20 grupa 1 grupa 2
06/22 - 26.06.20 Grupa 2 Grupa 1
06/29 - 03.07.20 grupa 1 grupa 2
06.07. - 10.07.20 grupa 2 grupa 1
13.07 - 17.07.20 grupa 1 grupa 2
07/20 - 24.07.20 grupa 2 grupa 1

În săptămâna în care copiii tăi sunt acasă, sunt sarcini care trebuie lucrate în fiecare zi. Vă rugăm să vă susțineți copilul!

Dacă copilul dvs. aparține unui grup de risc, acesta nu trebuie să meargă la școală. Vă rugăm să ne informați imediat! Conținutul și sarcinile care trebuie realizate sunt furnizate digital.

În ciuda unor limitări, sperăm să putem finaliza cu succes anul școlar rămas în acest fel. Din cauza reglementărilor de igienă, trebuie să împărtășim toate clasele. Pentru noi a fost important ca copiii dvs. să fie învățați de profesorii pe care îi cunosc. Din păcate, nu am reușit întotdeauna din motive organizaționale. Cu toate acestea, pentru ca ambele grupuri să fie predate de aceiași profesori, ei trebuie să vină la școală în momente diferite. Deoarece lecțiile sunt reduse și la materiile de bază de matematică, germană și engleză, copiii dvs. nu vor mai avea desigur cantitatea obișnuită de lecții. Prin urmare, toate clasele primesc un nou program. Vă rugăm să rețineți orarul modificat!

Intrarea la școală este permisă doar cu o mască. În clădirea școlii și pe locul de joacă, copiii trebuie să poarte o mască care își acoperă gura și nasul. În timpul lecțiilor, copiii au voie să îndepărteze masca, deoarece stau acolo individual și la o distanță suficientă unul de celălalt.

Vom discuta regulile de igienă cu copiii (spălați-ne cu mâinile în mod regulat, strâns în strâmtoarea brațului, păstrăm o distanță minimă ...) și repetăm în fiecare zi. Cu toate acestea, este important să discutați și aceste reguli acasă!

Nu există cursuri de după-amiază. Brutarul nu mai vine la școală - așa că ar trebui să-i oferiți mereu copilului dvs. suficiente gustări și băuturi.

Încă nu putem estima cum va arăta situația în noul an școlar. Vă vom informa în timp util sau vă rugăm să folosiți pagina noastră de școală: www.hebelschule-singen.org
Acolo veți găsi întotdeauna toate informațiile actuale și notele direct pe pagina de pornire.

Așteptăm cu nerăbdare toți copiii!

Fii sănătos!

Al dumneavoastră
administrația școlii