Aici veți găsi informații importante despre școală.


Clasele față în față sunt încă suspendate / înregistrarea pentru îngrijiri de urgență
Dragi părinți! Dragi studenti!

CLASE:
Din 11 ianuarie 2021, nu vor mai fi cursuri față în față sau alte evenimente școlare. În cursul săptămânii următoare, se va decide dacă vor avea loc din nou cursuri față în față din 18, 21 ianuarie, pentru ce clase și în ce condiții. Vă rugăm să vă informați aici pe pagina noastră de pornire sau în moodle.

Practic, primiți sarcini și conținut de lecție prin intermediul platformei noastre moodle. În ce măsură pachetele materiale trebuie preluate de la școală, vă rugăm să clarificați cu profesorul respectiv de clasă și / sau subiect.

Pentru munca la clasă, elevii pot fi invitați la școală, eventual și în grupuri mici. O notificare medicală a bolii este necesară ca scuză, altfel nota nu va fi suficientă (6).

SUPORT DE URGENȚĂ:
Oferim asistență de urgență pentru elevii din clasele 1-7, de luni, 11, 21 ianuarie. Condiția prealabilă pentru înregistrare este aceea că ambii tutori legali sunt de fapt împiedicați să supravegheze prin activitatea lor profesională și că nu este disponibil niciun alt supraveghetor. În acest caz, părinții trebuie să contacteze imediat secretariatul:

Tel: 07731 - 92 43 910 sau secretariat @ Hebelschule-singen.de sau prin poștă sau trecând în căsuța noastră poștală (la intrarea principală din dreapta).
Vă rugăm să specificați:
•    Numele copilului
•    Grozav
• în ce zile și în ce ore aveți nevoie de îngrijire de urgență

Îngrijirea de urgență este oferită în timpul orelor normale de predare. Pentru elevii din învățământul primar care sunt înregistrați în GTS, îngrijirea de urgență poate fi oferită și după-amiaza. Prânzul nu este oferit. În acest caz, vă rugăm să oferiți copilului dumneavoastră suficientă mâncare și băutură.

Cu salutări
administrația școlii