Ovdje ćete naći važne podatke o školi.


Predavanja licem u lice i dalje su obustavljena / registracija za hitnu pomoć
Dragi roditelji! Dragi studenti!

NASTAVA:
Od 11. siječnja 2021. neće biti predavanja licem u lice niti drugih školskih događaja. Tijekom sljedećeg tjedna odlučit će se hoće li se predavanja izravno održavati od 18. do 21. siječnja, za koju nastavu i pod kojim uvjetima. Molimo vas da se informirate ovdje na našoj početnoj stranici ili u moodleu.

U osnovi, zadatke i sadržaj lekcija primate putem naše platforme moodle. Do koje mjere treba preuzeti pakete materijala iz škole, pojasnite s odgovarajućim razredom i / ili predmetnim nastavnikom.

Za rad na nastavi, učenici se mogu pozvati u školu, moguće i u malim grupama. Medicinska obavijest o bolesti potrebna je kao izgovor, inače ocjena neće biti dovoljna (6).

HITNA PODRŠKA:
Nudimo hitnu pomoć učenicima od 1. do 7. razreda od ponedjeljka, 11., 21. siječnja. Preduvjet za registraciju je da oba profesionalna skrbnika zapravo onemogućuju nadzor nad obavljanjem nadzora i da nije dostupan nijedan drugi nadzornik. U tom slučaju, roditelji bi se trebali odmah obratiti tajništvu:

Tel: 07731 - 92 43 910 ili sekretariat @ Hebelschule-singen.de ili poštom ili ubacivanjem u naš poštanski sandučić (na glavnom ulazu s desne strane).
Molimo navedite:
•    Djetetovo ime
•    Sjajno
• u koje dane i kada trebate hitnu pomoć

Hitna pomoć nudi se tijekom uobičajenog nastavnog vremena. Učenicima osnovnih škola koji su registrirani u GTS-u, hitna pomoć može se ponuditi i popodne. Ručak se ne nudi. U tom slučaju, dajte djetetu dovoljno hrane i pića.

Srdačan pozdrav
školska uprava